Hirdetés

Újraindult a Kelet Felől

|

A Kelet Felől című, irodalmi, művészeti és társadalomtudományi folyóiratot több éves zünet után újra kiadták Fazekas István költő-műfordító vezetésével.

Hirdetés

 A Kelet Felől című irodalmi folyóiratot 1993-ben alapította Madarász János, a címet pedig Váci Mihály tiszteletére, a költő azonos című verse nyomán választották. A lap 2004 decemberéig havonta jelent meg, az alapító Madár János mellett többek között  Barcs János, Bertha Zoltán, Cseh Károly, Cselényi István Gábor, Hatvani Dániel és Tóth-Máté Miklós munkájaként.

A lapot 2011-ben Százhalombatta Város Önkormányzata indította újra Fazekas István főszerkesztővel. Madarász János felelős szerkesztőként továbbra is közreműködik a kiadásban. A Kelet Felől várhatóan negyedévenként jelenik majd meg és az egész országban hozzáférhető lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.