Hirdetés

Várható őszi megjelenések az Agave Könyveknél

|

Az Agave kiadó nyilvánosságra hozta, mely köteteket várhatjuk tőlük az őszi időszakban.

Hirdetés

Szeptemberben már szinte biztos, hogy megjelenik John le Carré külföldön május óta nagy sikert élvező kötetete, melynek magyar címe Törékeny igazság lesz.

Szintén szeptemberre várható Dan Simmons Hyperion Cantosának  a befejező része, az Endymion felemelekedése. Simmons könyveinek kiadását egyébként jövőre is folytatja majd a kiadó.

A tervek szerint ugyancsak szeptemberben érkezhet Roderick Gordon és Brian Williams Alagutak-sorozatának negyedik része (Closer), melynek  a Vissza a felszínre címet kapja.

Októberben jelenik meg Christopher Moore legújabb könyve, amelynek hazánkban is megmarad az eredeti címe: Sacré Bleu. A történet főszereplője egy pék, aki Henri Toulouse-Lautrec-kel karöltve nyomozásba kezd, hogy kiderítse a rejtélyét Vincent van Gogh állítólagos öngyilkosságának.

Szintén októberben jön Laurell K. Hamilton Merry Gentry-sorozatának a befejezése Isteni vétek címmel.

Bár a következő kötet megjelenése már a karácsonyi szezon idejére tehető, de novemberben érkezik Dannis Lehane Kenzie-Gennaro-sorozatának  folytatása Ima az esőért (Prayers For Rain) címmel.

 

Forrás: Agave Könyvek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.