Hirdetés

Várja a jelentkezőket a 38. Tokaji Írótábor

|

Idén is megrendezésre kerül A magyar irodalom égtájai címmel, a magyar irodalom legnagyobb hagyományú nyári tábora, melynek időpontja augusztus 11–13.

Hirdetés

A tanácskozás házigazdái a határon túl élő, és alkotó magyar írók lesznek, akik azokat az irodalmi műveket fogják értelmezni, melyek a magyar irodalom szerves részei.

Más és más történelmi, kultúrális és társadalmi kölcsönhatások közepette jött létre és élt az utóbbi kilenc évben Erdély, a Partium, Bánát, Bácska, Vajdaság, Délvidék, a Felvidék, a Csallóköz, Kárpátalja, Máramaros, Őrvidék, Nyugat-Európa és a Tengerentúl magyar irodalma.

Az elmúlt évtizedek eredményeit és gondjait próbálják áttekinteni az ideji Tokaji Írótábor előadásai és a munkacsoportokban folytatott beszélgetések, viták.

A tábor kuratóriuma várja szeretettel a szakmai érdeklődők, pályatársak jelentkezését. 

A szállás és az étkezés idén is a Tokaji Ferenc Gimnázium kollégiumában lesz, a tanácskozások és kiállítások pedig a kollégium aulája ad majd helyet.

Jelentkezni az alábbi telefon, e-mail és postacímen lehet:
36-46-359-923 vagy 36-46-20-4534890
tokaji.irotabor@chello.hu
Tokaji Írótábor, 3501 Miskolc, Pf.375

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.