Hirdetés

Várószoba - Anne Rice: The Wolf Gift

|

A Vámpírkrónikák című könyvsorozatáról ismert Anne Rice ezúttal egy másik természetfeletti lényt, a vérfarkast választotta új könyve főszereplőjéül.

Hirdetés

 

Új könyvében Anne Rice egy teljesen új világot teremt: a mai, modern korba helyezi a vérfarkasokról szóló régi meséket, mindezt pedig a tőle megszokott varázslatos, hipnotizáló, különleges stílusban.

A San Francisco Observer egyik fiatal újságírója új megbízást kap. Egy idős hölgy fogadja őt gyönyörű otthonában, melyről írnia kell - ugyanis a ház sürgősen eladó. Az egyszerűnek tűnő munka azonban soha nem várt szörnyűségeket tartogat. Egy éjszaka megtámadja a férfit egy különös és kegyetlen állat, de a sötétben látja, hogy mi lehet az. A férfit megharapja a lény, és ezzel elkezdődik félelmetes és izgalmas átalakulása vérfarkassá. Megkapta a "farkas ajándékát".

A férfi először megpróbál küzdeni az átalakulás ellen, de olyan erőt és hatalmat tapasztal meg, ami paradox módon örömmel tölti el.  Egy vérfarkas azonban nem maradhat sokáig rejtve a mai világban - hamarosan a hatóságok, a média és a tudósok is üldözőbe veszik a "Farkasembert".

A The Wolf Gift 2012 februárjában jelent meg az USA-ban, magyar megjelenésről még nincsenek hírek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.