Hirdetés

Várószoba - Marie Lu: Legend

|

Marie Lu Legend című regénye a sötét jövőben játszódik - kíváncsian várjuk a magyar fordítást...

Hirdetés

A Legend című regény a sötét jövőben játszódik, miután egy háború kettészakította az USA-t. Főszereplőink egy tizenöt éves bűnöző fiú, és egy szintén tizenöt éves lány, aki felbéreltek a fiú levadászására. Amikor útjaik keresztezik egymást, mindkettejük számára kiderül az igazság, és rájönnek: ha összefognak, ketten együtt legendává válhatnak.

 

„Disztópikus történeteket írok”- vallja magáról az írónő, Marie Lu. A disztópikus, más néven antiutópisztikus regények az utópisztikusok ellentétei, vagyis egy idilli jövőkép helyett egy negatívat tár az olvasók elé. Mielőtt teljes munkaidős író lett, Marie Lu egy videó-játék cég művészeti igaugatójaként dolgozott. Ő jegyzi a Fuzz Academy című játékot is, melyből TV-sorozat készítése várható. Az írónőről is munkásságáról honlapján tudhattok meg többet: http://marielu.org/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.