Hirdetés

Versenyre fel!

|

Az Agave Könyvek támogatásával óriási nyereménnyel kecsegtető versenyre invitálunk meg Benneteket!

Hirdetés

Korábban már volt szó arról, hogy valami különös meglepetés készül és most íme: megszületett a dolog! Mielőtt elmerülnénk a részletekben tekintsük meg a nyereményeket, melyeket maga a verseny támogatója, az Agave Könyvek bocsátott rendelkezésünkre:

 

Az első helyezett díja három darab könyv lesz, író és cím szerint:

- Philip K. Dick: Az elektromos Lincoln

- Lawrence Block: A betörő, aki zabot hegyezett

- Dennis Lehane: Viharsziget

 

A második helyezett kettő darab könyvvel válik gazdagabbá, melyek a következők:

- Suzanne Collins: Az éhezők viadala

- Neil Gaiman: A temető könyve

 

A harmadik helyezést elérő játékos pedig egy darab könyv boldog tulajdonosává válik, az ő nyereménye:

- Philip K. Dick: A Titán játékosai

 

Most pedig átadom a szót Welmyr-nek, elvégre a verseny atyjaként őt illeti a jog, hogy ismertesse veletek a részleteket!

 

(PL) 

 

Nézzük a részleteket:

Kedves Olvasók a koncepció a következő lenne: az alább felsorolt szereplőkkel kellene majd történetet írni, amely lehet krimi, fantasy, paródia, sci-fi valamint bármilyen általatok ismert és méltányolt stílusjegyeket magán viselő alkotás. A művek terjedelme maximum 8 A4-es oldal legyen .doc típusú fájlban. A szöveg formázására is ügyelni kell, hiszen 12-es Times New Roman betűtípust kell használni, valamint a könnyebb áttekinthetőség érdekében másfeles sortávot.
A lényegi rész ennyi lenne, most pedig következzenek a szereplők.

Artie Coward: Az alig 160 centis fickó egy zseni, aki ragyogó esze mellett, hatalmas szellemi energiával bír, ami abban nyilvánul meg, hogy előre lát egyes dolgokat. Vannak, akik látnoknak tartják, de a legtöbben csak jó megérzéseknek gondolják az általa eltalált dolgokat. Ezen képessége miatt, egyes alvilági alakok próbálják állandóan magukhoz csábítani különféle módszerekkel, melyek legtöbbször a „ha nem dolgozol nekünk, megdöglesz” sémára épülnek. Így nem csoda, ha élete eddigi szakasza folyamatos menekülésből állt.

Becky Welder: A roppant csinos Becky melleinél, csak a szája nagyobb. Folyamatos szövegelése számtalanszor sodorta már nagy galibákba. De ezen nem csodálkozik, hiszen maga is tisztában van vele, hogy hamarabb mond ki dolgokat, mint ahogy végiggondolná azokat. Ha nem lennének igéző, kék szemei, akkor nagy valószínűséggel már alulról szagolná az ibolya nevű illatos kis virágot.

 

Robert Longsword: Vagy ahogy másként ismerik, Penge Bob. Közel két méter magas fickó, rövidre nyírt barna hajjal. Ha kicsit több esze lenne a mostanitól, veretlen bajnok lehetne akármelyik közelharci műfajban. Rajong mindenféle vágó és szúró fegyverért, de a különféle italkimérő helyiségekben kapható gyümölcs alapú, de nem rostos italok felé sokkal mélyebb érzéseket táplál. Különösképp, ha meg is ihatja ezeket a folyadék halmazállapotú nedűket.

 

Ők lennének a szereplők. A ti dolgotok eldönteni, hogy milyen beállítottságúak (jók, rosszak).
Ahogy az elején is írtam, bármilyen környezetben játszódhat a történet. Az utolsó kikötés az, hogy a fentebb leírt szereplőkön kívül, kizárólag egyetlen általatok kitalált személyt írhattok a sztoriba. Lehetséges, hogy így első hallásra nehéznek tűnik a feladat, de lesz rá a mai naptól számítva három hetetek, hogy megírjátok a művet és elküldjétek nekünk a már jól ismert konyvmolyz.web4@gmail.com e-mail címre. A levél tárgya Verseny legyen.

Sok sikert mindenkinek!


(Welmyr)

 

 

A verseny kiemelt támogatója az Agave Könyvek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.