Hirdetés

Világsztárokkal készül az Éhezők viadala-film

|

A Lionsgate bejelentette az utolsó neveket is Suzanne Collins Az éhezők viadala című bestsellerének a filmadaptációjához, és már el is kezdték a forgatást Észak-Carolinában.

Hirdetés

 

Összeállt az Éhezők viadalának színész gárdája. A főszereplő Katnisst az a Jennifer Lawrence fogja alakítani, akit a A hallgatás törvénye című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra és Golden Globe-díjra is jelöltek a legjobb női alakításért, és játszik a legújabb X-Men-filmben is. Mellette a legnagyobb szerepekben Woody Harrelsont (Született gyilkosok, Nem vénnek való vidék, Zombieland), a rocksztár Lenny Kravitzet, Stanley Tuccit (Az ördög pradát visel, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló), Elizabeth Bankset (A következő három nap, A stúdió, Dokik) és Toby Jonest (A rítus, Frost/Nixon, Harry Potter-filmek) láthatjuk majd. A forgatás a nyár végéig tart, a film nemzetközi premierje 2012. március 23-ára várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.