Hirdetés

Welmyr is back!

|

Végre bejelenthetek egy örömteli hírt is: Welmyr kolléga visszatér kicsiny szerkesztőségünk berkeibe, olvassátok hát alább számotokra írt köszöntését!

Hirdetés

"Kedves KönyvMolyZ rajongók!

Egy hosszabb levegővételnyi szünet után, ismét találkozhattok írásaimmal az oldalon. Nem ígérem, hogy mindennap, de igyekszek minél többször publikálni valamilyen szösszenetet. Ezek továbbra is könyvismertetők, kritikák és könyvadaptációkról szóló irományok lesznek, no és persze néha nap írói vénám termékei is. Nem is szándékozom tovább fűzni a szót, hiszen számos kötet vár még arra, hogy kifejtsem róla szerény véleményem. Egy a lényeg: Visszatértem!"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.