Hirdetés

William Gordon: Dr. Fantom

|

Ha véletlenül kórházba kerülsz, és olvasnivalóra vágysz, ne ez a könyv legyen az!

Hirdetés

 

Peter Morgan orvostanhallgató. Ígéretes jövő előtt áll, hiszen az egyik legnagyobb elme az orvosi karon. Egy hűvös tavaszi napon megőrül. Senki nem tudja mi lehet az oka, csak néhányan sejtik, hogy kapcsolat lehet az őrület és egy sikertelen újjáélesztés áldozata között. Ahogy az lenni szokott, az esetet gyorsan elfelejtik, de a Fairchield kórházban különös dolgok történnek. Megváltoznak az adagolt gyógyszerek, éjszaka szívátültetést végeznek egy kétszemélyes kórterem mindkét betegén, a boncasztalon egy élő áldozat kiállt segítségért kétségbe esetten miközben a kés újra és újra lecsap. A titokzatos elkövetőre hamarosan a Dr. Fantom nevet akasztják, mert egyértelműnek tűnik, hogy a gyilkosnak rendkívüli intelligenciája van. A betegek között az a mendemonda terjeng, hogy maga a Halál szórakozik velük éjszakánként. A rendőrség és az orvosok tehetetlenek. Dr. Fantom nem csupán a betegek közül szedi a vámot, hanem azokat az orvosokat sem kíméli, akik részt vettek egy bizonyos újraélesztési kírérletben…
A könyv 2000-ben jelent meg a Black & White kiadó gondozásában. Igaz csak 191 oldal terjedelmű, de nem nevezném könnyű olvasmánynak, hiszen számos sokkoló hatású rész kapott helyet a kötetben. Gyengébb idegzetűek csak óvatosan olvassák! Kellemes borzongást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.