Hirdetés

Az Élet Fája – Kritika

|

Nem is olyan rég, egy tanárom azt mondta: gondolkodni nehéz. Jelen írásom tárgya is erre bizonyíték, de nem jelenti azt, hogy feltétlenül lehetetlen is.

Hirdetés

Terrence Malick talán korunk legnagyobb csodabogara, legalábbis az álomgyárban biztosan. Elvégre hány rendező mondhatja el magáról, hogy a hollywoodi stúdiórendszerben képes volt kivívni teljes alkotói szabadságot és fennmaradni úgy, hogy közben világsztárok keresik a kegyeit? Filmjeiért mégis rengetegen rajonganak, noha nehezen fogyaszthatók. Akkor mégis mi lehet a titka? Talán az, hogy gondolkodásra készteti nézőjét, és a filmjeiben feltett kérdésekre nekünk kell megtalálni a választ, magunkban, feltéve, ha megvan bennünk arra a hajlandóság, hogy átadjuk magunkat a rendezőzseni filmkölteményének.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.