Hirdetés

Kalózok! – A két ballábas banda – Kritika

|

„Yo-ho, yo-ho, Kalóznak lenni jó!” – szól a klasszikus Disney nóta, de a kalózfilmek műfajában ez az érzés ritkán érvényesül igazán. Pont, mint most.

Hirdetés

A 2003-as A Karib-tenger kalózai kaland után furcsálltam, hogy Hollywood nem akarta feleleveníteni a műfajt. Pedig a dolog valahol érthető a részükről. A kalózfilmek kivitelezése – főleg a vitorlás hajók bérlése/felépítése – hatalmas pénzeket emészt fel, ennél fogva hatalmas kockázati tényező is. Jack Sparrow-ék első vitorlabontása is igazi meglepetés volt, amit még három, hasonlóan sikeres – de folyamatosan csökkenő színvonalú – folytatás követett. Az animációs filmek közül a középszerű A kincses bolygó valamint a meglepően szórakoztató, de méreteset hasaló Szindbád sem hozta közelebb a rumvedelő tengeri haramiák világát közönségéhez, és ebbe a sorba illeszkedik a Kalózok! – A két ballábas banda is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.