Hirdetés

Merida, a bátor – Kritika

|

A címével ellentétben a filmből hiányzik mindenfajta bátorság, de ez nem akadálya annak, hogy egy alapvetően szórakoztató másfél órát kapjunk a pénzünkért.

Hirdetés

Azt hiszem, egy valamit bátran kijelenthetünk: a Pixar túl van a csúcson. De micsoda magasságokon. A mozinéző pedig okkal reménykedik minden egyes alkalommal, ha csak meg látja Luxo-t, a kis asztali lámpát, hogy a következő percekben valami varázslatban lesz része.  Mégis, az elmúlt filmjeik alapján a stúdióra jellemző merészség kezd a múlt homályába veszni. Legutóbbi két filmjük is már a manapság divatos folytatások táborát gyarapította – igaz a Toy Story 3 így is nagyszerű darab lett – és jövőre ismét egy régi sikerükhöz nyúlnak vissza a Szörny Egyetem képében. Tehát egyelőre igyekeznek a biztosra menni, és ennek ékes példája a Merida, a bátor, ami annyira nem Pixar, hogy az már szinte Disney.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.