Hirdetés

Némó Nyomában 3D – Kritika

|

Kereken 9 éve merültünk alá a nagy kékségbe, hogy elkísérjük a kissé merev bohóchalat, Pizsit fia utáni hajszájában. Felelevenítendő a kalandokat most búvárszemüveget is vettünk.

Hirdetés

A 3D technológiát a legtöbben parasztvakításnak tartják, mivel úgy vélik semmit sem ad hozzá az élményhez. Én ezzel vitatkoznék: ha jól csinálják – pláne egy jó film esetében – akkor képes arra, hogy beszippantsa nézőjét az események sűrűjébe. Ilyen volt az Avatar, A csodálatos Pókember bizonyos jelenetei, vagy – hogy az animációs műfajnál maradjak – az Így neveld a sárkányodat. Ezek a filmek ettől a technológiától nem lesznek jobbak, csak képesek adni egy plusz élményt. Szerencsére a Némó nyomában-nak nem kell ahhoz még egy dimenzió, hogy ennél jobb legyen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.