Hirdetés

Nicolas Cage őrülete ismét elszabadul a Sympathy for the Devil előzetesében

|

Joel Kinnaman nagy estéjébe ront bele Nic Cage.

Hirdetés

Nicolas Cage sok évnyi hányattatás után ismét ott van Hollywood élmezőnyében, amit mi sem bizonyít jobban, hogy immáron ismét nevesebb kollégákkal dolgozhat együtt.

Következő projektjében, a Sympathy for the Devilben például Joel Kinnaman oldalán bukkan fel, pokolian megkeserítve a gyermeke születésére igyekvő majdnem apuka estéjét. Nézzétek meg alább, hogy Cage miként kergeti az őrületbe Kinnamant.

Hirdetés

A Sympathy for the Devilben felbukkan még Nancy Good és Rich Hopkins is, a filmet pedig Yuval Adler rendezi, aki a Shooter című sorozat 2 epizódjáért felelt korábban. A film a tengerentúli mozik kínálatába is bekerül, de még a premier napján VOD formátumban is elérhető lesz.

Ti beneveztek Cage újabb őrületes performanszára?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.