Hirdetés

TinTin Kalandjai - Kritika

|

Steven Spielberg az élő bizonyíték arra, hogy öreg kutya is tanulhat új trükköket.

Hirdetés

Persze, most jöhetnek a virtuális kövek, miszerint ki vagyok én, hogy a világ valaha élt egyik legnagyobb filmrendezőjét egy állathoz hasonlítom, pedig a fenti kis bevezetőben mi sem áll tőlem távolabb. De lássuk be, hogy Spielberg nem mai csirke (ezek a fránya állatos hasonlatok), és sokak szerint már nem a régi. Én azonban nem tartozom közéjük, egyszerűen úgy vélem, ő még egy másik iskola gyermeke, és ez rendezéseiben – általában némi szentimentalizmus és gyermeki naivitás képében – elő is bukkan, ami már mai fejjel kissé ódivatúnak tűnhet. Többek között pont ez a kissé gyermeteg stílus az, ami a TinTinnek annyira jól áll, de egyik legnagyobb hátulütője is egyben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.