Hirdetés

Védhetetlen – Kritika

|

Egy újabb tipikus Tony Scott film, amiben megtaláljuk készítőjének összes fontos ismertetőjegyét: gyors vágások, szűrők gyakori használata, Denzel Washington. Csupán egy dolog hiányzik. Maga Tony Scott.

Hirdetés

Pedig a film teljes joggal illeszkedne Ridley Scott öccsének filmográfiájába, mint a Közellenség, vagy a Kémjátszma – csakhogy a kémes-összeesküvős vonalnál maradjunk. Daniel Espinosa, svéd rendezőre – aki a nagysikerű Instant dohánnyal váltott jegyet magának Hollywoodba – minden valószínűség szerint nagy hatással lehetett a fent említett úriember stílusa, mert most megtudhatjuk, mit kaptunk volna, ha ő rendezi Jason Bourne egy kalandját.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.