2021 évösszegző - Pulicast

|

Extra hosszú adásban járjuk körbe 2021 csúcs- és mélypontjait.

Nyáron indult útjára a Pulicast, a szerkesztőség szerelemprojektje, aminek keretein belül a hollywoodi híreket és azoknak szerkesztőségi interpretációit akartuk átadni a hallgatóknak, mivel úgy láttuk, hogy ilyen filmes hírműsor nem igazán létezik a hazai podcastek tengerében. Illetve jó ez a formátum arra is, hogy személyesebben is megismerkedhessetek a Puliwood szerkesztőivel.

Ahogy időbeosztásunk engedte, próbáltunk kéthetente hírkibeszélővel jelentkezni (több-kevesebb sikerrel), illetve a Filmklasszikus sorozatunkat is elindítottuk, ahol régebbi, meghatározó filmalkotásokat elemeztek ki a szerkesztők. Örömmel láttuk, hogy adásról adásra egyre nőtt a hallgatottság, és egyre többen követtek minket az egyes podcast applikácókban.

Így az év végére pedig egy 2021 évösszegzővel készültünk nektek, ahol a Puliwood három szerkesztője, Ati, Tomi és Zsombor az idén debütált legjobb és legrosszabb filmekről, moziélményekről és a puliwoodos élményeikről számoltak be.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.