A stílus vagy a tartalom fontosabb? - PuliCast

|

Filmes élménybeszámolók, műfajelemzés és egy kis Vin Diesel "ekézés" a PuliCast új adásában.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adásában a szokásos hírek és előzetesek mellett egy fajsúlyosabb témában is elmerül Zsombor és Tomi, a Pulicast két hangja, ez a téma pedig nem más, mint a stílus a tartalom felett, avagy csak külsőségek által lehet jó egy film? A jubileumi tizedik adásban az előbbi téma mellett a szokványos box office elemzés is bekerült, ebben a szekcióban sok vélemény is elhangzott a tárgyalt filmekről.

Terítékre kerül aztán a Morbius új előzetese, illetve az is, hogy filmre vinné a Harry Potter-történetek folytatását az első két film rendezője. Majd legvégül akad egy két keresetlen szavuk a szerkesztőknek Vin Dieselhez is, aki megpróbálja visszaédesgetni Dwayne Johnsont a Halálos iramban 10-hez.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.