Casablanca (1942) - PuliCast Filmklasszikusok

|

Hogyan lett filmklasszikus egy második világháború idején készült romantikus film? Milyen hatása volt a filmgyártásra? Ma is érdemes megnézni?

A Puliwood podcastjének különkiadásában a filmes hírek és a Hollywoodból áradó botrányok helyett a múltba révedünk, elismert filmklasszikusok kerülnek adásonként az  asztalra. A PuliCast Filmklasszikusok sorozatának első alanya (nem is lehetne más, mint amire a klasszikus hallatán a többség gondol) az 1942-es Casablanca, amiről két szerkesztőnk, Ati és Balázs beszélgetett el.

A podcast Filmklasszikusok sorozatában méltán híres filmek állnak a középpontban: hogyan készültek, miért számítanak fontos filmeknek, mekkora hatásuk volt a filmiparra és filmművészetre, és mennyire fogott rajtuk az idő vasfoga, szórakoztató-e manapság is megnézni őket? 

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast applikációkban, Spotify-on és az Apple podcast alkalmazásában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.