Cinefesten jártunk, jó (?) filmeket láttunk - PuliCast

|

Friss élmények a Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválról, előzetesekről és a legfontosabb boxoffice hírekről.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik (ahol végre nem a Top Gun vitte újra az első helyet), majd a podcast hangjai (Tomi és Zsombor) átnyargalnak egy Cinefest élménybeszámolóra, ahol Zsombor elregéli, miket látott a Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon.

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma és az új A kis hableány előzetesszemléje után kibeszélésre kerül az is, hogy mit várnak a szerkesztők a Szárnyas fejvadász élőszereplős sorozatától. Az adás végül folytatások hírével zárul, hiszen a Constantine, a démonvadász és az Agymanók második részét is bejelentették a közelmúltban.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.