Egymásnak estek a Puliwood szerkesztői - PuliFights 1. menet

|

Kiélezett szócsata alakult ki a Puliwood legújabb vetélkedőjében, ahol a jó érvelés tudja csak kihúzni a csávából a filmkritikusokat.

Új műsorral bővült a PuliCast, egy érvelésközpontú vetélkedőben vett részt három szerkesztő, hogy összemérjék beszélőkéjük erejét, vagyis mennyire meggyőzően tudnak érvelni egy-egy filmes ötlet mellett. Az ihletet a Screen Junkies Movie Fights című műsora adta szerkesztőnknek, Goretity Dánielnek, miszerint idehaza is össze lehetne hozni a filmkedvelők között egy effajta showt.

De miről is szól a PuliFights? A műsor házigazdája, Gore kiküldött minden versenyzőnek (Atinak, Tominak és Zsombornak) négy-négy kérdést, amikből volt idejük felkészülni. Például: melyik színész lehetne a következő James Bond? A szerkesztők felkészülhettek, milyen válaszokat adnak, ámbár később egymással szemben meg is kell védeni az álláspontjukat, a másikét viszont minél inkább kritizálni kell, hogy a házigazdát meggyőzzék arról, az övéké a legéletképesebb elképzelés.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.