Enola Holmes 2 előzetes miatt szakította meg az adást a hangmérnök - Pulicast

|

A Halloween véget ér kibeszélő, előzetesek, bejelentések, filmes hírek a világ minden pontjáról!

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik, majd a podcast hangjai (Tomi és Zsombor) átnyargalnak a Halloween véget ér kivesézésére (értitek).

Ezek után a majdnem elmaradt Enola Holmes 2 előzetes reagálásnál éreztem, hogy cselekednem kell (én, a hangmérnök), és kikényszerítettem, hogy megnézzék az utolsó pillanatban.

Ezek után már békésen ment végre a többi előzetes és a hírek kibeszélése, ahol szóba került a harmadik Poirot film, az új The Walking Dead sorozat és a Five Nights at Freddy's filmötlet is.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről: A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.