Hollywood legrosszabb korszakát éljük? - PuliCast

|

Minden film rossz, és kizárólag szuperhősös izéket lehet megnézni a moziban?

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik, majd a podcast hangjai (Tomi és Zsombor) előzeteseket szemléznek, ahol az Avatar: A víz útja és a John Wick: 4. felvonás is terítékre kerül.

Aztán érkeznek a forró témák: Bob Iger visszatér a Disney élére, változik majd bármi is?

Tarantino szerint Hollywood legrosszabb korszakát éljük. Nincsenek már jó filmek? Illetve Emily Bluntot a rosszullét kerülgeti, ha meglátja az "erős női karaktert" forgatókönyvekben. Majd legvégül egy új "rovat" is felbukkan az adásban, melyben Tomi és Zsombor az előző adás óta szerzett filmélményeikről számolnak be.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

Kövess Facebookon, hogy ne maradj le semmiről! Illetve Instagramon! A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.