Megjósoljuk a 2022-es évet! - Pulicast

|

Ha kíváncsi vagy, milyen filmekre számíts ez évben, és erről mit gondolnak a Pulicast tagjai, a legjobb helyen jársz!

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adásában a jól megszokott hírkibeszéléstől eltérően Tamás és Zsombor a 2022-es premierekről csevegtek, illetve tippelték meg, hogy hova is helyezzük a lécet egy várt, vagy kevésbé várt film számára.

A jóslásos adásban először a blockbustereket vette szemügyre az összeszokott duó, de miután csak ez a szegmens másfél órára sikeredett, úgy döntöttünk, hogy ketté vesszük az adást, ezért a kisebb volumenű, illetve indie filmek tárgyalása jövőhéten fog érkezni.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.