Miért ilyen John Wickes a Mátrix 4? - PuliCast

|

Matrix Resurrections előzetesen, a James Bond és Venom filmek játékidején és a Furiosa-film premierjének eltolásán is csámcsognak a szerkesztők. Na de nem szó szerint.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastje, a PuliCast legújabb adásában Zsombor és Tamás veszik filmes újságírós nagyító alá a legfrissebb hollywoodi híreket. A jól megszokott boxoffice elemzés után a The Matrix Resurrections előzetese kerül terítékre, aminek kapcsán még mindig nem vagyunk biztosak, hogy kellemes meglepetés vár majd minket a moziban.

Emellett előkerül az is, hogy J. Robert Oppenheimerről készít filmet Christopher Nolan, a filmek játékideje kapcsán, hogy a Venom csak kilencven perc, míg az új James Bond három óra. Majd végül felteszik a kérdéseket, hogy miért tolták el a Furiosa-film premierjét, illetve baj-e, hogy A galaxis őrzői 3 lesz az utolsó fejezet a szériában.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.