Oscar-gála kibeszélő! Vendégünk: Szöllőskei Gábor - Pulicast

|

Díjak és pofonok röpködtek. Szakértővel megszakértjük.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adásában nem a megszokott legfrissebb hírekkel jelentkezünk, hiszen a nagybetűs filmes hírről lesz szó. Nemrég ment le az Oscar-gála, amit egy hősies éjszakai műszakkal Zsombor szerkesztőnk végig is nézett (ahogy már sok-sok éve teszi), neki köszönhetően olvashattátok a nyertesek listáját.

A meg-, vagy meg nem érdemelt díjakról egy igazi Oscar-szakértőt, Szöllőskei Gábort, a VOX mozimagazin főszerkesztő-helyettesét kérdeztük meg, akit az utóbbi években a magyar tévécsatornák Oscar-gála közvetítésekre rendre meghívták szakértőnek.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.