Ridley Scott dühös, mert már Zorro is az okostelefonját nyomkodja - PuliCast

|

A Pulicast nem hagyta szó nélkül Ridley Scott fiatalokról szóló kifakadását. Mobiltelefon nyomkodás közben ki is fejtettük a véleményünket.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adása már biztonságérzetet kínáló megszokottsággal a box office eredmények kitárgyalásával kezdődik, de utána rögtön rátértünk arra, hogy igaza van-e a veterán rendezőnek, miszerint a mobilos generáció buktatta meg az idei filmjét, Az utolsó párbajt.

Majd ezek után a jól megszokott szerkesztőpáros, Zsombor és Tomi megtárgyalják a nemrég felröppent Mass Effect adaptáció hírét, kivesézik, miért öl a Disney 33 milliárd dollárt új tartalmakba, és miért van szükségünk egy modernizált Zorróra.

Ha üzenetet akartok küldeni az adásba, akkor dobjatok egy emailt a pulicast@pm.me címre, vagy az anchor.fm alkalmazását használva küldjetek hangüzenetet.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.