Scarlett Johansson perel, de mi inkább 4DX-ben néznék az új Jackass-t - PuliCast

|

Mit várunk a Dexter lezáró évadjától? A District 10-től és A tolvajok hadseregétől? Rendben van az, hogy Scarlett Johansson beperli a Disney-t? Elég sok téma akad a Pulicast legújabb adásában.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastje, a PuliCast legújabb adásában majdnem egy órán keresztül beszélgettek a szerkesztők (sőt, tovább is beszéltek, mint egy teljes óra, csak kivágtam belőle a fölösleges részeket, hamarosan érne egy bakiparádé - hangmérnök Levente) és újfent nagyon izgalmas témák kerültek terítékre. 

A Puliwood szerkesztői, Zsombor, Tomi és Ati megszemlézték a boxoffice számokat, a jogi diplomájukat megcsillogtatva ásták bele magukat Scarlett Johansson és a Disney perébe, majd Neill Blomkampet sem kímélték, a rendező munkásságáról is volt egy-két kritizáló szavuk a District 10 kapcsán. Majd az új Jackass előzetes okán elmerengtek, milyen jó lenne 4DX-ben nézni egy ilyen filmet, levezetésként pedig a Dextert lezáró szezon bejelentése miatt elgondolkodtak, miért olyan nehéz rendes befejezést adni az ikonikus sorozatoknak.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.