Sztárokkal interjúzni, fesztiválokon filmmaraton? Vendégünk: Tóth Csaba - PuliCast

|

Tóth Csaba újságíróval, filmkritikussal beszélgettünk a filmfesztiválok és a színészekkel való interjúzás témájába leásva.

A Puliwood kéthetente jelentkező hírkibeszélő podcastjének legújabb adásában nem a megszokott legfrissebb hírekkel jelentkezünk, de helyette a filmes újságírói szakma egy veteránját hoztuk el nektek. Tóth Csaba a VOX mozimagazin főszerkesztő-helyettese, illetve az nlc.hu újságírója, akit azért ültettünk vallatószékünkbe, hogy megtudjuk, milyenek a leghíresebb filmfesztiválok, és milyen rajtuk részt venni.

Egy olyan sok éves tapasztalattal rendelkező újságírónak, mint Csaba volt mit mesélnie, hogy milyen fárasztó, de egyben felvillanyozó is egyik filmről szaladni a másik filmre egy-egy fesztiválon. Ezen kívül szóba került a sztárokkal való interjúkészítés, kiket sikerült mikrofon végre kapni, és melyik színésszel hogyan sültek el a beszélgetések.

A PuliCast elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on és az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.