Hirdetés

5 évadosra tervezik a Gyűrűk ura sorozatot

|

Még több részlet látott napvilágot az Amazon eddigi legmonumentálisabb szériatervéről.

Hirdetés

Egyre több részlet derül ki napról napra a gigászinak ígérkező Amazon-féle Gyűrűk ura feldolgozásról. Nemrég még azt olvashattuk, hogy nem kevesebb, mint 500 millió dollárt szeretnének fordítani a projektre, de ez a szám azóta 1 milliárd dollárra ugrott föl. Az Amazon most több részletbe engedett belepillantást a sorozattal kapcsolatban, amiből megtudhatjuk azt is, hogy hány évadot terveznek készíteni.

Hirdetés

Ha minden jól megy, az Amazon két éven belül elkezdheti forgatni a Gyűrűk ura szériát, ami nem sok idő, ha figyelembe vesszük a történet és a ráfordított energia nagyságát. A stúdió a jogi bonyodalmakon túl még szerződést is kötött a Warner Bros. alá tartozó New Line Cinemával, mely arra az esetre kell, ha a sorozat fel akarna valamit használni a filmekből. 

A tervek szerint a Gyűrűk ura monumentális története 5 évadra lesz lebontva, amibe még akár - de ez egyelőre csak spekuláció - beletartozhat egy spin-off széria is. Ennek köszönhető a büdzsé megkétszerezése is. A trilógia rajongói számára az a jó hírünk van, hogy Peter Jackson is részt vesz majd a projektben. Jackson  és szóvivője, Peter Nelson  nagyon bizakodóak a szériát illetően. Nelson szerint sok potenciál van a streamerekben, hiszen kulcsszerepük van a mai televíziózás világában.

Ki mit vár el az Amazon-féle feldolgozástól? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.