Hirdetés

A 8. évaddal véget ér a Brooklyn Nine-Nine

|

Hamarosan végleg befejeződik a népszerű vígjáték-sorozat.

Hirdetés

Egyszer már megmenekült az idehaza Brooklyn 99 - Nemszázas körzet címen futó rendőrös szitcom-sorozat, hiszen az eredetileg a Fox csatornán futó műsort az 5. évad után elkaszálták, ám akkor alig 48 órával a hír után az NBC felkarolta a csapatot, és tovább folytatták a rendőrőrs történetét. A csatorna azonban most bejelentette, hogy hamarosan ők is lezárják a sorozatot, és végleg befejeződik Jake Peraltáék története.

Hirdetés

A bejelentésből kiderült, hogy a már korábban berendelt 8. évad lesz az utolsó, amely tíz részből áll majd, és csak valamikor a 2021-22-es tévés szezonban érkezik majd. Ez pedig azt jelenti, hogy minimum még 7 hónapot kell várniuk a rajongóknak az új részekre, de könnyen meglehet, hogy a lezáró etap csak valamikor jövő év elején debütál.

Terry Crews, a sorozat egyik sztárja korábban elárulta, hogy a 8. évad első négy részének forgatókönyvét kukázták a George Floyd borzalmas meggyilkolását követő rendőri erőszak elleni országos tiltakozások fényében. Nem sokkal később pedig maga Samberg erősítette meg, hogy a sorozat tesz egy hátralépést, és a szereplők, az írók és a producerek elgondolkodnak azon, hogy miként lehet most vígjátékot csinálni a rendőrökről. Vélhetően ezen esemény, valamint a koronavírus miatt lett tehát ennyivel eltolva az utolsó évad, és emiatt is érhet véget most a széria.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.