Hirdetés

Egyre többet tudni A férjem védelmében spinoffjáról

|

A férjem védelmében hét évadon keresztül volt látható az amerikai CBS nevű tévéadó műsorán és a szakma egyet is értett abban, hogy ez volt az egyik legjobb országos sorozat az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Talán a kritikai visszhang, talán a remek karakterek és a fantasztikus színészi csapat miatt dönthetett úgy a CBS, hogy bár az alkotókkal közösen befejezték A férjem védelmébent, mégis elkészítik a testvérsorozatát, amelynek már nem Alicia Florrick, azaz nem Julianna Margulies lesz a főszereplője. Emiatt pedig indokolttá is vált, hogy a kvázi folytatás új néven fusson majd.

Hirdetés

Az eredetileg The Good Wife címet viselő sorozat jövő februárban a The Good Fight címmel "tér vissza". Az új történet főszereplője a már korábban megismert Diane Lockhart és Lucca Quinn lesznek, akik bár nem dolgoznak együtt, kalandos úton mégis egy cégnél kötnek ki. Diane ugyanis egy időben azzal, hogy keresztlánya, a szintén ügyvéd Maia pénzügyi botrányba keveredik, elveszti az összes megtakarítását. Ha pedig ez nem lenne elég, még ki is rúgják saját ügyvédi cégéből, a Lockhart & Lee-ből.

Így Diane és Maia - akit a Trónok harcából megismert Rose Leslie alakít - ahhoz az ügyvédi irodához szegődnek, ahol Lucca is dolgozik. A The Good Fight-ban biztosan feltűnik még a Sarah Steel által játszott Marissa is, akit szintén A férjem védelmében epizódjaiban ismerhettünk meg, újoncként pedig érkezik Paul Guilfoyle (CSI: A helyszínelők), Bernadette Peters (Kasszasiker) és Erica Tazel (A törvény embere).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.