Hirdetés

Ezt kell tudni az új magyar sorozatról, A mi kis falunkról

|

Jövő héten érkezik meg az RTL Klubra A mi kis falunk, az új magyar vígjátéksorozat.

Hirdetés

Az MTVA és az HBO mellett most már az RTL Klubnak is van, jobban mondva lesz több saját gyártású heti sorozata. A 2015-ben indult és töretlen népszerűségnek örvendő Válótársak ugyanis meghozta a piacvezető tévéadó kedvét a sorozatgyártáshoz. Ezzel pedig mi nézők járunk a legjobban.

Hirdetés

A Válótársak második évada a héten finálézott, a helyére pedig érkezik is egy újdonság, A mi kis falunk. A február 2-án debütáló új magyar komédiasorozat első szezonja nyolc epizódból fog állni, a rendezője Kapitány Iván, az írói pedig Kormos Anett és Kapitány Iván voltak. A Válótársakhoz (és a Társas Játékhoz, Terápiához és Aranyélethez) hasonlóan ez is remake lesz.

A mi kis falunk egy Szlovákiában már több éve nagy sikerrel futó szitkom hazai változata lesz olyan színészekkel a főszerepben mint Csuja Imre, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Szabó Győző, Schmied Zoltán, Bata Éva, Bánki Gergely vagy Reviczky Gábor. A februártól nyolc héten át hetente jelentkező sorozat első két részét partneroldalunk, a MűsorVízió szerzője már látta, el is mondta róla a véleményét.

Az előzetesek és a kritikák alapján bizakodóak vagyunk, ugyanis nagyon hiányzik a hazai tévés piacról egy igazi, széles rétegnek szóló komédia. A mi kis falunk pedig ilyen lehet, ugyanis a vidéki élet, és a falusi ember(típusok) talán mindenki számára ismerősek lehetnek. És jó humorforrást jelenthetnek.

Fotó: RTL Klub

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.