Hirdetés

Augusztus végén indul A mi kis falunk legújabb évada

|

A rajongók hamarosan újabb pajkaszegi kalandokat kapnak.

Hirdetés

Az RTL Klubon 2017-ben debütált az azóta elképesztő népszerűségre és hatalmas rajongótáborra szert tevő "falus sorozat", A mi kis falunk. A Csuja Imre, Lengyel Tamás, Szabó Győző, Schmied Zoltán, Debreczeny Csaba és Lovas Rozi főszereplésével készülő széria eleinte minden év elején jelentkezett, ám tavaly a csatorna ősszel öt résznyi ízelítőt adott a nézőknek a minden korábbinál hosszabb, 17 részes harmadik szezonból. Ezt a taktikát pedig idén is megismétlik, a rajongóknak így nem kell 2020-ig várniuk A mi kis falunk vadonatúj epizódjaiért.

Hirdetés

A Műsorvízió információi szerint az RTL Klub augusztus 31-én, szombaton 20 órakor elindítja a sorozat legújabb, negyedik szezonját, mely A szobordöntés címet viseli. A mi kis falunk új etapját jelenleg is forgatják, így nem tudni, milyen hosszú is lesz, valamint azt sem, hogy az RTL Klub idén ősszel hány epizódot tűz belőle képernyőre. A pajkaszegi lakosok azonban jó pár héten keresztül ismét sok-sok néző arcára csalnak majd mosolyt 2019 őszének elején.

Az új évad ismertetője: A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között, ezért garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.