Hirdetés

A Mintaapák szinte összes főszereplőjét lecserélik a folytatásra

|

Tavaly indította el Mintaapák című dramedyjét a TV2, mely a döcögős start után rátalált a közönségére és sikeres produkcióként vonult kényszerpihenőre.

Hirdetés

Habár a két matuzsálem, a Barátok közt és a Jóban Rosszban sem büszkélkedhet már olyan grandiózus nézőtáborral, mint egykoron, a Drága örökösök hatalmas sikere megmutatta, hogy van igény a nézők részéről újabb, naponta jelentkező magyar sorozatra. A TV2 tavaly ősszel, november 11-én indította el saját gyártású, Mintaapák című dramedyjét, mely minden hétköznap este volt látható egészen idén április 3-ig, ugyanis a koronavírus-járvány miatt le kellett állítani a forgatást, így elfogytak a képernyőre tűzhető epizódok.

Hirdetés

A sorozat közepes nézettségi eredményekkel nyitott, és ahogy minden új sorozat esetében, ezt egy kis visszaesés követte, ám ahogy teltek a napok, a Mintaapák elkezdett magára találni és idén tavasszal már mint sikeres produkció köszönt le. Abban a reményben, hogy hamarosan új részekkel térhet vissza a képernyőkre. A rajongók tűkön ülve várták a bejelentést a folytatással kapcsolatban, ám arra biztosan nem számítottak, hogy a visszatérés dátuma helyett a Mintaapák-botrány kelt majd hullámokat a hazai média tavának víztükrén.

Még mielőtt az első nagy bejelentés meglepetésként érte volna a rajongókat, sejthető volt, hogy nincs minden rendben a sorozat háza táján, ugyanis a frissen kinevezett showrunner, a Lindán és a Família Kft-n is dolgozó Gát György mindössze másfél hétig volt a stáb tagja - számolt be akkor a hírről a SorozatWiki. Ez a mindenképp szokatlan történet is előrevetíthette azt, ami két hete uralja a hazai sajtót. Szintén a hírportál írta meg május közepén, hogy a Mintaapák egyik főszereplője, a Szalai Gézát alakító Fenyő Iván szerződését nem hosszabbítja meg a TV2, ám a karaktert más játssza tovább. Nem sokkal később kiderült, hogy 97 rész után Fenyő helyét Kamarás Iván veszi át.

A sorozat visszatéréséről továbbra sem tudtunk semmit, amikor újabb hírek érkeztek a produkció felől. A Mintaapák négy főszereplőjéből még egy, a Dr. Molnár Tamást megformáló Szabó Kimmel Tamás a Facebookon jelentette be, hogy nem tér vissza a folytatásra, őt követve a Sipos Linda óvónőt alakító Kovács Patrícia is közösségi oldalán tudatta a hírt, miszerint kiszáll a szériából. A bejelentésekre reagálva a TV2 furcsa közleményt adott ki, melyben újabb információkkal "lepték meg" a rajongókat. A csatorna közölte ugyanis, hogy a Mintaapák harmadik főszereplőjét Klem Viktort (Dr. Bartha Szabolcs) is lecserélik, ezen felül reagálva a színészek nyilatkozataira elárulták, hogy magatartásbeli és viselkedésbeli problémák miatt nem dolgoznak tovább a fent említett színészekkel, a sorozat pedig megújulva folytatódik. A második évadban Klem Viktor helyét Makranczi Zalán veszi át, Szabó Kimmel váltójáról pedig egyelőre még nem közöltek információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.