Hirdetés

A Netflix sorozatot készít a Conan, a barbárból

|

A streaming óriás az összes jogot megszerezte a Conan körül.

Hirdetés

Az 1980-as évek Arnold Schwarzenegger-filmje után a Conan, a barbár 2011-ben volt utoljára látható a mozik vásznain, méghozzá az akkor még nem annyira ismert Jason Momoa személyében. Azóta mindössze a képregények hasábjain találkozhattunk a heresorvasztó nézésű férfival. Ez a közeljövőben abszolúte változni fog, hiszen Robert E. Howard karakterének összes jogát a Netflix szerezte meg, akik pedig nem is késlekedtek, rögvest bejelentettek egy új Conan-sorozatot.

Hirdetés

A Deadline erősítette meg, hogy egy teljesen új reboot-sorozatot fog indítani a streaming óriás, ami az alapoktól kezdve fogja bemutatni a barbár történetét. Sőt még azt is hozzátették a bejelentéshez, hogy ez a sorozat csak a kezdete lesz egy nagyszabású, új Conan franchise-nak. Bővebben nem mentek bele a részletekbe, még azt sem tudni, kit szemeltek ki a címszerepre, ki lenne a showrunner, kik lennének a készítők stb. De annyi egészen biztos, hogy a Netflix rendelkezik már az összes fellelhető joggal, ami Howard karakteréhez köthető, így minden a rendelkezésükre áll.

Magától adódik a kérdés: ki legyen az új Conan? Szerintetek melyik színész lenne a legtökéletesebb a szerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.