Hirdetés

A pilot után az egész évad be lett rendelve a Langdon-sorozatból

|

Rejtvényfejtésre fel!

Hirdetés

Miután A Da Vinci-kód kellően sikeres lett, majd az Angyalok és démonok, valamint az Inferno sem hozott annyira csúfos számokat, a Peacock berendelt egy sorozat-pilotot is, amelyben a főszereplő Robert Langdon korai nyomozásait mutatná be. Nos, úgy néz ki, hogy a pilot elnyerte a tetszésüket, úgyhogy jöhet egy egész évad. 

Hirdetés

A sorozat címe Dan Brown's Langdon lesz és elvileg a Brown által írt Az elveszett jelkép adaptációja lesz (feltehetően kicsit kibővítve, ahogyan az megszokott), amelyben Robert Langdonnak az elrabolt mentorát kell megtalálnia, valamint le kell lepleznie egy hatalmas, globális összeesküvést. Természetesen úgy, hogy úton-útfélen különböző rejtvényekbe botlik, melyeket meg kell fejtenie. Susan Rovner, az NBC Universal Television and Streaming elnöke nyilatkozata szerint a csapatuk teljesen el volt ájulva a pilot epizódtól és úgy gondolják, benne van a potenciál, hogy egy hatalmas nézőközönséget bevonzó siker legyen. 

Dan Brown szintúgy nagyon izgatott a projektet illetően, alig várja, hogy ismét Ron Howarddal és Brian Grazerrel dolgozzon együtt. A sorozat főszereplőjét egyébként Ashley Zukerman fogja megformálni (ugyebár a korábbi adaptációkban Tom Hanks-et láthattuk, akinek haját remélhetőleg átmentik ide is), őt a Blame-ben, a Fear Streetben és a Tom White-ban láthattuk. Rajta kívül tiszteletét teszi majd Valorie Curry (őt a Blair Witch-ből ismerhetjük), Eddie Izzard (Valkűr, Viktória és Abdul), valamint Sumalee Montano is (10 Cloverfield Lane). A pilot rendezését Dan Trachtenberg vállalta magára, akinek többek között a 10 Cloverfield Lane-t köthetjük a nevéhez. Dan Brown executive produceri feladatokat lát el, a korábbi Langdon-filmek rendezője, Ron Howard pedig úgyszintén ilyen pozícióban fog részt venni a projektben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.