Hirdetés

Az Agents of S.H.I.E.L.D. alkotói készen állnak arra, hogy ez legyen az utolsó évad

|

Nem biztos még, hogy újabb évaddal fog gazdagodni A S.H.I.E.L.D. ügynökei és a sorozat készítői is számolnak ezzel a lehetőséggel.

Hirdetés

Jed Whedon és Maurisa Tancharoen, az Agents of S.H.I.E.L.D. showrunnerjei felkészültek az 5. évad utolsó részére, ami talán nem csak a szezont, hanem az egész sorozatot is lezárja. A két producer egy interjúban elárulta, hogy éppen ezen az epizódon dolgoznak és biztosra mennek, hogy méltó lezárása legyen az eddig felépítetteknek, de ugyanakkor a folytatás lehetősége se legyen kizárható.

Hirdetés

Whedon a következőket nyilatkozta:

"Készen állunk arra, hogy ez legyen a vége. Bárhogy is alakul, mindenképpen kielégítő lezárás lesz. Megvan rá a lehetőség, hogy akár az utolsó pillanatban is eszközöljünk változtatásokat, de nem kívánunk eltérni a célunktól. Megfogjuk valósítani, amit elterveztünk és az igazán izgalmas lesz."

A sorozat március 9-én tér vissza a jubilleumi 100. epizódjával, ami Whedon szerint hatalmas lesz, és mindent meg fog változtatni a széria életében. Az efajta bátor és mindent felforgató húzások nem idegenek az Agents of S.H.I.E.L.D.-től ezért nagyon várjuk már az évad folytatását. Természetesen bánkódnánk kicsit, ha jövőre már nem nézhetnénk az ügynököket, de megérdemelné a sorozat, hogy a csúcson szálljon ki elegánsan és ne akkor, amikor már csontig lehúztak róla minden bőrt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.