Hirdetés

Ízelítőt kapott a Batman inasáról szóló sorozat

|

Alfred Pennyworth múltját ismerhetjük meg az Epix szériájában.

Hirdetés

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Gotham producere, Bruno Heller megálmodott egy szériát az Epixre, amelynek központi figurája Bruce Wayne inasa, Alfred Pennyworth. Csakhogy nem az őszhajú, idősödő változatra és nem is a Sean Pertwee által életre keltett középkorú verzióra koncentrálnak, hanem a karakter fiatalkorát ismerhetjük meg. 

Hirdetés

A tíz részesre tervezett sorozatnak semmi köze a Gothamhez, a sztorija szerint a brit hadseregnek szolgáló Alfred leszerel, saját vállalkozásba kezd a magánbiztonság területén és így sodródik a fiatal milliárdos, Thomas Wayne útjába az 1960-as évek Londonjában, akivel titkos szövetséget köt. Alfred Pennyworth egy kisfiúsan jóképű, élettel teli, elragadó és eszes londoni fiatalember, akiből sosem nézné ki az ember, hogy egykor a katonaság szolgálatában gyilkolt. Alfrednak magának is meg kell birkóznia énjének két eltérő pólusával: egyik oldalon ott van az a jószívű fiú, aki valaha volt, a mérleg másik oldalán viszont egy hidegvérű gyilkos áll, akivé válnia kellett. A címszereplőt Jack Bannon (Kódjátszma, Harag) kelti életre, míg a zsenge Thomas Wayne-t Ben Aldridge (Az uralkodónő) fogja eljátszani. Íme az első teaser: 

Az Alfred Pennyworth sorozat valamikor a nyáron debütálhat az Epixen. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.