Hirdetés

Újabb évadot kap a Preacher

|

A Preacher hívei örvendezhetnek, ugyanis az AMC egy újabb évadot rendelt be a Garth Ennis morbid, fekete humorral fűszerezett képregényén alapuló sorozatból.

Hirdetés

Az AMC nagy bizalmat szavazott meg a Seth Rogen és Evan Goldber páros által képernyőkre álmodott Preachernek, ugyanis még a 10 részes első évad sem ért véget, de már bejelentették, hogy érkezik a második évad is, amely már jóval több és nagyobb is lesz, hiszen 13 epizódból fog állni.

Hirdetés

Eddig összesen 5 epizód került adásba, sajnos a bitang erős indításhoz képest mostanra epizódról-epizódra lassult a tempó, de az eltéveszthetetlenül a képregényből átemelt hangulat és szellemiség továbbra sem engedi érdektelenségbe fulladni az évadot. Habár sok kiegészítés került Garth Ennis képregényének történetéhez. A lassan építkező cselekményből természetesen még bármi kisülhet a rendelkezésre álló időben.

A Preacher egyik zseniális karaktere, Cassidy tevékenykedik.
A Preacher egyik zseniális karaktere, Cassidy tevékenykedik.

Az AMC elnöke, Charlie Collier így nyilatkozott a Preacher berendelt évadáról:

A Preacher egy különleges televíziós műsor és nagyon izgatottak vagyunk, hogy az első évad fennmaradó részeit is megmutassuk, továbbá a három epizóddal bővített második évadot műsorra tehessük. Seth, Evan és Sam és a kreatív csapat munkája rendkívüli teljesítmény volt. Egy nem mindennapi dolgot alkottak Garth Ennis képregényére támaszkodva. Alig várjuk, hogy még több időt eltölthessünk ezekkel a nagyszerű karakterekkel, mindegy, hogy a Mennyben, a Pokolban, Texasban vagy azon túl is.

Ti nézitek a sorozatot? Mi a véleményetek az eddig látottakról? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.