Hirdetés

Animációs sorozatként folytatódhat a Smallville?

|

úgy tűnik, hogy a széria két főszereplője ezt szeretné elérni.

Hirdetés

Sokunk számára volt meghatározó a 2001 és 2011 között futó, tíz évadot megélt szuperhős sorozat, a Smallville, amely a DC Comics ikonjának, Supermannek a fiatalkorára fókuszált Tom Welling főszereplésével. Az ifjú Clark Kent mellett természetesen szerepelt a karakter világának többi ismert alakja is, így többek között Lex Luthor is, akit Michael Rosenbaum formált meg. A sikerre való tekintettel regények, képregények és más adaptációk is készültek a Smallville alapján, ráadásul a karakter később felbukkant egy rövidebb beköszönés erejéig a The CW csatorna Végtelen Világok Krízise című crossoverben is. A rajongók természetesen imádnák Wellinget újra az Acélemberként látni, de lehetséges, hogy legközelebb be kell érniük a hangjával. 

Hirdetés

Tíz év telt el a finálé óta, így kicsi az esélye annak, hogy a hagyományos értelemben véve folytatódhatna a széria, viszont van egy másik lehetőség: egy rajzolt folytatás. Ezt több forrás is említette a közelmúltban: az egyik maga Michael Rosenbaum, aki a MovieWeb szerint egy Instagramon tartott kérdezz-felelek során elárulta, hogy Wellingnek és neki van egy ötletük, miszerint a Smallville animációs sorozatként térjen vissza. Rosenbaum azt nem tudta biztosra mondani, hogy megvalósul-e valaha, de ígéretet tett rá, hogy megpróbálják megvalósítani. Ez költségek tekintetében is sokkal jobban megérné a gyártónak, ráadásul a járványhelyzetre való tekintettel a színészek könnyebben tudnák felvenni a szövegeiket egy-egy szinkronstúdióban, mint forgatni rengeteg stábtag között.

Rosenbaum elmondása szerint már a Smallville egyik atyjának, Alfred Gough-nak is felvázolta a koncepciót, ugyanakkor az nem derült ki, hogy mire jutott vele. Az mindenesetre érdekes, hogy pár hónappal korábban a We Got This Covered saját forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy a megbeszélések megkezdődtek a háttérben a Smallville animációs visszatéréséről, amely a Smallville: Season 11 képregénysorozaton alapulna.

Lehet, hogy nem lesz az egészből semmi, lehet, hogy csak erős pletyka, mindenesetre érdekes elgondolkodni rajta: ti örülnétek egy Smallville animációs sorozatnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.