Hirdetés

BRÉKING: A 8. évaddal befejeződik a Zöld Íjász!

|

Már csak egy rövidebb szezon van hátra Oliver Queen történetéből.

Hirdetés

Elképesztő dolgokon ment át hét évad alatt a Stephen Amell által megformált íjász, neki köszönhető az Arrowverzum létrejötte is, amelynek keretében olyan hősökkel bandázhatott együtt, mint Flash és Supergirl. Nemrég még úgy tűnt a The CW csatorna DC-sorozatinak zászlóshajója körül, hogy minden rendben van és még sokáig hősködhet a karakter, azonban ez csak a látszat volt. 

Hirdetés

A The CW derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy a Zöld Íjász (Arrow) 8. évada lesz az utolsó, utána kaszálják a szériát, ráadásul a szokásosnál kevesebbet, tíz epizódot kapunk ősszel. 

Az alkotók, Beth Schwartz, Greg Berlanti és Marc Guggenheim közös közleményben azt írták, hogy nehéz volt meghozniuk a döntést a befejezésről, de mint minden eddigit, ezt is a Zöld Íjász érdekében tették és nagyon örülnek neki, hogy sikerült egy olyan sorozatos univerzumot teremteniük vele, ami még évekig folytatódni fog. A készítők szavai alapján nem úgy tűnik, mintha az Arrowverzum többi sorozatát, vagyis a Flasht, a Supergirlt és a Holnap legendáit is kaszálni akarnák. Ti követitek még Oliver Queen kalandjait?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.