Hirdetés

A következő Arrowverse crossoverben már Batwoman is benne lesz

|

Az őszre tervezett következő DC sorozatos crossover megint csak megér majd egy misét, hiszen Batmwoman is bemutatkozik a kisképernyőn.

Hirdetés

Mark Pedowitz, a The CW elnöke erősítette meg, hogy az Arrowverse őszi crossovere Gotham városát is hozzáadja végre a sorozatos univerzumhoz. Pedowitz szerint a rajongók újfent egy látványos és akciódús eseményre számíthatnak.

Hirdetés

A hírt a Zöld Íjászt alakító Stephen Amell jelentette be, aki már nagyon várja az immáron hagyománnyá vált őszi crossovert.

"Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, idén ősszel is érkezik egy új crossover esemény a The CW-ra, ráadásul egy új karaktert is be fogunk mutatni. Első felbukkanása alkalmával vállvetve fogunk küzdeni Batwomannel. A crossover valamikor decemberben fog érkezni. Addig is, ideje elindulnom leforgatni."

Batwoman, leánykori nevén Kate Kane egyike Gotham álarcos védelmezőinek. A karaktert először 1956-ban mutatták be a Detective Comics hasábjain, majd a New 52 képregények átformálták és immáron egy zsidó származású leszbikusként ábrázolták őt. Kane Bruce Waynehez hasonlóan maga is gazdag származású, ami lehetővé tette számára, hogy beszálljon Gotham bűnözőállományának megritkításába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.