Hirdetés

Az Agymenők sztárja gyilkossági ügybe keveredik az új sorozatában

|

Nálunk az HBO GO mutatja be Kaley Cuoco új szériáját, A légikísérőt.

Hirdetés

A tizenkettedik évaddal befejeződött tavaly Chuck Lorre vígjátéksorozata, az Agymenők (The Big Bang Theory), amely nem csupán a kitalált zsenik névsorát bővítette egy Sheldon Cooperrel, de olyan színészeket is felrakott Hollywood térképére, mint Johny Galecki, Jim Parsons, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik és Kaley Cuoco. Persze nem véletlenül hagytuk utoljára a Penny-t alakító színésznőt, ugyanis aktuális hírünk az ő új sorozatáról szól. 

Hirdetés

A légikísérő (The Flight Attendant) című széria eredetileg az HBO Max kínálatában debütál, azonban nálunk az HBO GO-n keresztül lehet majd elérni, akárcsak a korábbi HBO Max tartalmakat. A 8 epizódos minisorozat történetében egy légikísérő (Cuoco) rossz hotelben és ágyban ébred, méghozzá egy halott férfi mellett, és természetesen fogalma sincs róla, hogy mi történt az éjszaka. A New York Times bestseller listás szerző, Chris Bohjalian azonos című regénye alapján készült A légikísérő első két részét Susanna Fogel (A kém, aki dobott engem) rendezte, a producerek között pedig Cuoco mellett megtaláljuk többek között Greg Berlantit (Dawson és a haverok, Everwood, A zöld íjász) is. Íme az első, magyar feliratos kedvcsináló: 

A légikísérő november 26-án, csütörtökön három epizóddal érkezik meg az HBO streaming szolgáltatására, majd ezt követően december 3-án és 10-én két-két további rész jön, december 17-én pedig már a finálét nézhetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.