Hirdetés

Folytatódik Az ifjú pápa, de nem úgy, ahogyan azt gondolnánk

|

Az HBO berendelte Az ifjú pápa 2. szezonját, azonban az új évad teljesen átalakul.

Hirdetés

A tavalyi év egyik üde színfoltja volt Paolo Sorrentino zavarba ejtően merész sorozata, Az ifjú pápa, melyben Jude Law alakította XIII. Piuszt, a lázadó szellemű, cigarettázó amerikai pápát, akit személyiségében nem igazán mondhatnánk a keresztény egyház vezetőjének, mégis ezzel az egyedi megközelítéssel sikerült a szériának meghódítania a kritikusok és a nézők szívét is.

Hirdetés

A sorozat rajongói jó néhány imát elmorzsolhattak annak érdekében, hogy az HBO berendelje a folytatást, de úgy tűnik megérte, hiszen a csatorna nemrég bejelentette: bár nem hétköznapi módon, de új fejezetet nyitnak a széria történetében. Felejtsük is el gyorsan tehát Az ifjú pápa címet, és kezdjünk el megbarátkozni a The New Pope, magyarul Az új pápa megnevezéssel. 

És hogy ez mit is jelent? A következő évad egy teljesen új stábbal készül majd el, egyedül a rendező marad a helyén. A történet és a szereplők kilétét egyelőre hét lakat alatt őrzik a készítők, a forgatás azonban még az idei év során kezdetét veszi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.