Hirdetés

Dátumot kapott az Úr sötét anyagai-sorozat

|

Az HBO bejelentette, hogy mikor számíthatunk a Philip Pullman fantasy-regényei alapján készült széria bemutatkozására, amelyekből Az arany iránytű című film is született.

Hirdetés

Philip Pullman világhírű regénytrilógiája az HBO jóvoltából elevenedhet meg, ráadásul a csatorna hivatalos információi alapján már nem is kell sokat várnunk rá, hogy a nagyszabású fantasy kaland elrajtoljon. 

Hirdetés

A nyolc részesre tervezett első évad premierje november 5-én lesz az HBO-n és az HBO GO-n, az alábbi magyar feliratos előzetes pedig ízelítőt ad belőle, hogy milyen a Dafne Keen (Logan - Farkas) által életre keltett fiatal lány, Lyra Belacqua varázslatos, de kegyetlen világa. 

Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) további szerepeiben James McAvoy-t (X-Men filmek, Széttörve, Az 2), Ruth Wilsont (A viszony, Luther), Lin-Manuel Mirandát (Mary Poppins visszatér), Clarke Peters-t (Drót), David Suchetet (Poirot) és Andrew Scottot (Sherlock) láthatjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.