Hirdetés

A Logan: Farkas sztárjával erősített Az arany iránytű rebootja

|

Tavaly már sokan megszerették, most pedig Az Úr Sötét Anyagai sorozatban bizonyíthat a fiatal színésznő.

Hirdetés

A Logan - Farkas üdvöskéje, a Laura szerepében megismert Dafne Keen is szerepelni fog Az Úr Sötét Anyagai adaptációjában. A filmhez rendezőt is találtak Tom Hooper (A király beszéde, A dán lány) személyében.

Hirdetés

Philip Pullman trilógiájának első részét, Az arany iránytűt (a könyv magyarul Északi fény címmel is megjelent) 2007-ben már megfilmesítették: akkor Dakota Blue Richards játszotta a főszereplő Lyrát, de feltűnt még Nicole Kidman, Daniel Craig és Eva Green is. Ez az adaptáció nem hozott akkora sikert, hogy a folytatásokat (A titokzatos kés, A borostyán látcső) is adaptálják. A BBC One azonban úgy gondolta, hogy még egy próbálkozást megérnek Pullman fantasy regényei, és egy nyolcrészes sorozatot készítenek Az Úr Sötét Anyagaiból.

A sorozat forgatása hamarosan el is kezdődhet Walesben, és a következő hetekre várható a teljes szereplőgárda bejelentése. Egyelőre annyi biztos, hogy Dafne Keen fogja játszani Lyra Belacqa szerepét, aki egy olyan párhuzamos világban él, ahol az emberek lelke egy állat formájában él velük: ők a daimonok. Lyra egy árva kislány, akinek az élete fenekestül felfordul, amikor titokzatos körülmények között eltűnik a legjobb barátja, és a keresésére indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.