Hirdetés

Jön a Bates Motel 3. évada is szinkronnal

|

Hitchcock-rajongók figyelmébe ajánljuk: június 10-től a harmadik évaddal tér vissza a VIASAT6 képernyőjére a Bates Motel - Psycho a kezdetektől.

Hirdetés

A hátborzongató harmadik évadban Norman Bates (Freddie Highmore) egyre jobban elveszti az önkontrollt és egyre inkább kezd az a figura lenni, akit Hitchcock klasszikusában ismert meg a világ.

Hirdetés

Anyja, Norma (Vera Farmiga) is érzi, hogy fiával valami nagyon nem stimmel - de egyúttal próbál gátat szabni a Normanen elhatalmasodó őrületen is. Ráadásként a nő és Romero sheriff (Nestor Carbonell) között is egyre bizalmasabb a viszony - még úgy is, hogy a törvény őre gyanítja: Norman nem feltétlenül az, akinek mutatja magát.

A Bates Motel - Psycho a kezdetektől harmadik évada június 10-től minden pénteken 22 órától látható a VIASAT6 műsorán - dupla epizóddal!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.