Hirdetés

Befutott az előzetes a Pulitzer-díjas regény, A láthatatlan fény netflixes adaptációjához

|

Shawn Levy ezúttal második világháborús történetet szállít a Netflixnek.

Hirdetés

Megérkezett az első kedvcsináló és a premierdátum is a javarészt Magyarországon forgó, négy epizódos limitált sorozatához, A láthatatlan fényhez (All The Light We Cannot See).

A történet a 2014-es, azonos című regényt adaptálja, melyben egy vak lány, Marie-Laure (Aria Mia Loberti) és egy árvaházból  kiszakított, a náci hadsereg által besorozott német fiú, Werner (Louis Hofmann) viszontagságos egymásra találását mutatja be a II. világháború alatt, a Saint-Malo-i csatában kiteljesedve.

Hirdetés

Marie-Laure-t apja, Daniel (Mark Ruffalo) a párizsi Nemzeti Természettudományi Múzeum lakatosmestere neveli és tanítgatja arra, hogyan tud lánya a látása nélkül is helytállni. Az apukának azonban van egy másik története is egy rejtélyes gyémántot illetően, ami természetesen másoknak is felkelti majd később az érdeklődését... Marie-Laure-t még a PTSD-vel küzdő nagy-nagybátyja, Etienne (Hugh Laurie) is segíti az útján, aki első világháborús veteránként megtanítja a lányt a rádiós kommunikáció minden trükkjére - ami történetesen épp az a terület, amiben Werner is brillírozik.

A főszereplőt alakító Aria egyébként a valóságban is közel teljesen vak és több száz jelentkező közül emelkedett ki végül győztesként úgy, hogy előtte soha sem színészkedett még, és ez lesz az első szerepe. Főszerepben tehát Aria Mia Loberti, Loius Hofmann (Dark), Mark Ruffalo (A zodiákus) és Hugh Laurie (Dr. House). Az előzetesen jó pár magyar helyszínt is elcsíphettek:

Shawn Levy (Stranger Things, Free Guy, a hamarosan érkező Deadpool 3) a rendező mind a négy epizód mögött, melyek egyszerre érkeznek majd a Netflix streamingplatformjára idén, november 2-án. 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.