Hirdetés

Berendelték a Vikingek 6. évadát

|

A History két hónappal az 5. évad premierje előtt gyorsan berendelt még 20 epizódot, melyből néhányat Katheryn Winnick fog rendezni.

Hirdetés

Már csak két hónapot kell aludni, hogy láthassuk a Vikingek vértől csöpögő 5. évadát. De a History nem várta meg a nézettségi adatokat, egyből berendelte a hatodikat is, mely szintén 20 epizódból áll majd, sőt, Katheryn Winnick (Lagertha) rendezői debütálására is számítani lehet.

Hirdetés

A 6. évadot idén ősszel kezdik majd forgatni Írországban, és kis érdekességként megemlítenénk, hogy egy új karakterrel bővül majd a stáb, név szerint Danila Kozlovskyval, aki Oleg prófétát, a kijevi Rusz északi urát alakítja majd. Ez sok kérdést felvet, például azt, hogy vajon az egész sztori középpontja nyugatról végleg áttolódik-e keletre, és vajon végleg szakítani fog széria a francia és az angol vonallal? Ennek megválaszolására 2018-ig, vagy 2019-ig kell várni, hisz ez esetben is őszi-tavaszi bontásban láthatjuk majd a szezont. Ilyet először a 4. évadnál tapasztalhattunk.

Az idei évadpremier november 29-én lesz a Historyn. Hangolódjunk rá:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.